Care este prețul pentru Amazon Prime în România și cum să obții un cont gratuit

Amazon Prime Video este disponibil în România și oferă o gamă largă de beneficii pentru utilizatorii săi. Dacă te întrebi care este prețul pentru acest serviciu și cum poți obține un cont gratuit, acest articol îți va oferi toate informațiile necesare.

Prețul Amazon Prime în România

Amazon Prime Video este disponibil în România la un preț accesibil, fiind o opțiune atractivă pentru cei pasionați de streaming. Prețurile sunt următoarele:

 • Abonament lunar: 13,99 RON pe lună.
 • Abonament anual: Aproximativ 69,90 EUR pe an (plătit în avans), echivalent cu aproximativ 6,99 EUR pe lună.

Acest abonament include acces nelimitat la filme, seriale și emisiuni TV, inclusiv producții originale Amazon, cum ar fi „The Boys”, „The Marvelous Mrs. Maisel” și „Jack Ryan”.

Beneficiile Amazon Prime Video

Amazon Prime Video oferă numeroase beneficii, inclusiv:

 • Acces nelimitat la filme și seriale: Catalogul include producții originale Amazon, filme clasice, documentare și emisiuni TV populare.
 • Streaming în calitate 4K și HDR: Utilizatorii pot beneficia de conținut video în calitate Ultra HD și High Dynamic Range.
 • Posibilitatea de a descărca conținut: Poți descărca filme și seriale pentru a le viziona offline, o caracteristică utilă pentru călătorii sau zone cu acces limitat la internet.
 • Compatibilitate multiplatformă: Prime Video este disponibil pe diverse dispozitive, inclusiv smartphone-uri, tablete, televizoare inteligente, console de jocuri și computere.

Cum să obții un cont Amazon Prime gratuit

Există mai multe modalități prin care poți obține acces gratuit sau redus la Amazon Prime Video. Iată câteva dintre ele:

1. Perioada de probă gratuită de 7 zile: Amazon oferă o perioadă de probă gratuită de 7 zile pentru noii utilizatori Prime Video. Iată pașii pentru a beneficia de această ofertă:

 • Accesează site-ul oficial Amazon Prime Video.
 • Creează un cont Amazon dacă nu ai deja unul.
 • Selectează opțiunea pentru perioada de probă gratuită și urmează instrucțiunile pentru a finaliza înscrierea.
 • Introdu datele cardului, dar poți anula abonamentul înainte de încheierea celor 7 zile pentru a nu fi taxat.

2. Amazon Prime Student: Dacă ești student, poți beneficia de Amazon Prime Student, care oferă o perioadă de probă gratuită de 6 luni și un preț redus la abonament după perioada de probă. Aceasta este o opțiune excelentă pentru studenți, care primesc toate beneficiile Prime Video la un cost redus.

3. Partajarea contului Prime: Amazon permite partajarea anumitor beneficii ale abonamentului Prime cu membrii familiei prin intermediul Amazon Household. Titularul contului Prime poate adăuga un alt membru al familiei pentru a partaja beneficiile, inclusiv accesul la Prime Video.

Conținut și caracteristici Amazon Prime Video

Amazon Prime Video oferă o selecție vastă de conținut, inclusiv producții originale și exclusivități:

 • Amazon Originals: Printre cele mai populare producții originale se numără „The Boys”, „The Marvelous Mrs. Maisel”, „Jack Ryan” și „The Man in the High Castle”.
 • Seriale și filme populare: Pe lângă producțiile originale, Prime Video include seriale și filme renumite, atât recente, cât și clasice.
 • Evenimente sportive și live: În anumite țări, Amazon Prime Video difuzează și evenimente sportive live, cum ar fi meciuri de fotbal și turnee de tenis.

Concluzie

Amazon Prime Video este disponibil în România la un preț accesibil de 13,99 RON pe lună, oferind acces la o gamă variată de filme, seriale și alte tipuri de conținut. Poți beneficia de o perioadă de probă gratuită de 7 zile pentru a testa serviciul. Asigură-te că explorezi toate opțiunile disponibile pentru a obține cele mai bune oferte și a profita la maximum de beneficiile Amazon Prime Video.

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *